×
Home Nieuws Livescore

Jordan Teze omarmd door PSV-fans na excuses en shirtactie.

Jordan Teze omarmd door PSV-fans na excuses en shirtactie.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 00:16 uur

Na een overtuigende overwinning van PSV op RKC Waalwijk (5-1) zorgde verdediger Jordan Teze voor een emotioneel moment in het Philips Stadion in Eindhoven. De 24-jarige speler werd na de wedstrijd hartelijk ontvangen door het PSV-publiek, dat hem in de armen sloot. Teze nam de tijd om zijn excuses aan te bieden aan de fans voor eerdere teleurstellingen en liet zien dat hij hun steun waardeert.

Het gebaar van Teze werd met luid gejuich ontvangen door de supporters, die zijn shirt in de tribune wierpen als teken van waardering. De verdediger werd toegezongen en leek geraakt door de warme reactie van het publiek. Het moment symboliseerde de sterke band tussen de spelers van PSV en hun fanatieke aanhang, die altijd achter het team staat, ongeacht de resultaten.

De beelden van Teze die omarmd wordt door de fans en zijn shirt weggeeft, gingen al snel viraal op sociale media en toonden de menselijke kant van het voetbal. Het was een prachtig voorbeeld van wederzijdse liefde en respect tussen spelers en supporters, die samen streven naar succes en plezier op het veld. Teze's gebaar zal nog lang herinnerd worden als een ontroerend moment in het Nederlandse voetbal.