×
Home Nieuws Livescore

Marciano Vink verbaasd over mogelijke transfer Calvin Stengs naar Feyenoord

Marciano Vink verbaasd over mogelijke transfer Calvin Stengs naar Feyenoord
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 10 augustus 2024 23:48 uur

Voormalig profvoetballer en huidig ESPN-analist Marciano Vink heeft zijn verbazing geuit over de mogelijke transfer van Calvin Stengs naar Feyenoord. Vink vindt het opmerkelijk dat de Rotterdammers overwegen om de 25-jarige spelmaker van de hand te doen. De voormalige voetballer begrijpt niet waarom Feyenoord afstand zou willen nemen van een talentvolle speler als Stengs, die nog veel potentieel heeft om zich verder te ontwikkelen.

Vink, die zelf een succesvolle carrière als voetballer heeft gehad, benadrukt het belang van het behouden van talentvolle spelers binnen de Nederlandse competitie. Hij gelooft dat Stengs een waardevolle toevoeging zou zijn voor Feyenoord en dat het voor de club van groot belang is om te investeren in jonge talenten om zo competitief te blijven in de Eredivisie.

De mogelijke transfer van Stengs naar Feyenoord heeft de gemoederen in de voetbalwereld flink bezig gehouden. Fans en analisten zijn verdeeld over de kwestie, waarbij velen het met Vink eens zijn dat het vertrek van Stengs een onverstandige zet zou zijn voor Feyenoord. De komende periode zal duidelijkheid moeten brengen over de toekomst van de talentvolle spelmaker en of hij daadwerkelijk de overstap zal maken naar De Kuip.