×
Home Nieuws Livescore

Calvin Stengs verlaat Feyenoord voor Charlotte FC transfer.

Calvin Stengs verlaat Feyenoord voor Charlotte FC transfer.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 10 augustus 2024 23:24 uur

Feyenoord lijkt afscheid te moeten nemen van Calvin Stengs, die op het punt staat de club te verlaten. Volgens berichtgeving van De Telegraaf op zaterdagavond, hebben de Rotterdammers een overeenkomst bereikt met het Amerikaanse Charlotte FC voor de transfer van de 25-jarige spelmaker.

De transfer van Stengs naar Charlotte FC markeert een nieuwe stap in zijn carrière, waarbij hij de Eredivisie achter zich zal laten en zijn geluk zal beproeven in de Amerikaanse Major League Soccer. De talentvolle aanvaller heeft indruk gemaakt met zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid, waardoor hij een gewilde speler is geworden op de transfermarkt.

Voor Feyenoord betekent het vertrek van Stengs een verlies van een belangrijke speler in hun team. De club zal nu op zoek moeten naar een geschikte vervanger om het gat dat Stengs achterlaat op te vullen. De supporters van Feyenoord zullen ongetwijfeld teleurgesteld zijn om afscheid te moeten nemen van Stengs, maar zullen hem ongetwijfeld blijven steunen in zijn nieuwe avontuur in de Verenigde Staten.