Home Nieuws Livescore

PSV vliegt langs RKC met 5-1 overwinning thuis.

dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 10 augustus 2024 23:08 uur

PSV heeft zaterdagavond een overtuigende overwinning behaald op RKC Waalwijk. De Eindhovenaren lieten zien dat ze in topvorm verkeren door met speels gemak langs de bezoekers te flitsen. In een enerverende wedstrijd wisten ze voor rust al een comfortabele voorsprong op te bouwen, om vervolgens in de tweede helft het karwei af te maken. Het Philips Stadion barstte van de energie en de supporters werden getrakteerd op maar liefst vijf doelpunten van de thuisploeg.

Vanaf het eerste fluitsignaal was het duidelijk dat PSV de bovenliggende partij was. Met snelle combinaties en doelgericht spel zetten ze RKC Waalwijk onder druk en creëerden ze kans na kans. De bezoekers hadden geen antwoord op het aanvallende geweld van de Eindhovenaren en moesten al snel toezien hoe de score werd geopend.

Na de rust liet PSV zien dat ze geen genade kenden. Met gevarieerd spel en een sterke teamspirit breidden ze hun voorsprong verder uit. De spelers van RKC Waalwijk probeerden nog wel tegen te stribbelen, maar konden niet voorkomen dat PSV uiteindelijk met een overtuigende 5-1 overwinning van het veld stapte. Een prestatie die de fans trots maakt en de concurrentie met argusogen doet kijken naar de titelaspiraties van de Eindhovenaren.