×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord zoekt versterkingen, Priske houdt kaarten tegen borst

Feyenoord zoekt versterkingen, Priske houdt kaarten tegen borst
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 10 augustus 2024 21:32 uur

Feyenoord zet haar zoektocht naar versterkingen op de transfermarkt voort, zo liet trainer Brian Priske weten tijdens de persconferentie na de seizoensopener tegen Willem II. De Deense coach gaf aan dat de Rotterdamse club nog niet klaar is met het versterken van de selectie. Priske hield echter de kaarten dicht tegen de borst en weigerde in te gaan op specifieke posities waarop Feyenoord zich wil versterken.

Met het oog op het nieuwe seizoen is Feyenoord vastberaden om de selectie te versterken en de concurrentie aan te gaan met de topclubs in de Eredivisie. Priske benadrukte dat het belangrijk is om de juiste spelers aan te trekken die het team naar een hoger niveau kunnen tillen. De trainer gaf aan dat de technische staf en het scoutingsteam hard werken om geschikte versterkingen te vinden die passen binnen de speelstijl en filosofie van de club.

Hoewel Priske geen concrete details prijsgaf over welke posities Feyenoord nog wil versterken, is duidelijk dat de club actief blijft op de transfermarkt. De supporters van Feyenoord kunnen dan ook rekenen op verdere ontwikkelingen in de komende weken, terwijl de club bouwt aan een competitief team dat klaar is voor de uitdagingen die het nieuwe seizoen met zich meebrengt.