×
Home Nieuws Livescore

Bosz vergeeft Teze: selectie voor duel met RKC

Bosz vergeeft Teze: selectie voor duel met RKC
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 10 augustus 2024 21:16 uur

Trainer Peter Bosz van PSV heeft een opmerkelijke beslissing genomen door Jordan Teze weer in genade te aanvaarden. De verdediger, die zijn zinnen had gezet op een transfer naar AS Monaco, had eerder geweigerd om mee te spelen in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Echter, Bosz heeft Teze verrassend genoeg opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel op zaterdagavond.

De situatie rondom Teze zorgde voor de nodige commotie binnen de club, maar Bosz lijkt nu een poging te doen om de lucht te klaren en de verdediger een tweede kans te geven. Het is duidelijk dat Bosz gelooft in de kwaliteiten van Teze en hem nog niet wil laten gaan, ondanks zijn wens om naar het buitenland te vertrekken.

De terugkeer van Teze in de selectie zal ongetwijfeld voor gespreksstof zorgen bij de supporters en de media. Het is afwachten hoe Teze zich zal opstellen en of hij zijn kans zal grijpen om zich te bewijzen onder Bosz. De wedstrijd tegen RKC Waalwijk zal wellicht een cruciaal moment worden in de relatie tussen Teze en de clubleiding van PSV.