×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord leent talent Leo Sauer uit aan NAC Breda

Feyenoord leent talent Leo Sauer uit aan NAC Breda
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 10 augustus 2024 21:08 uur

Feyenoord heeft besloten om Leo Sauer ervaring op te laten doen bij NAC Breda. Volgens zowel 1908 als Voetbal International is de tijdelijke overgang van de jonge speler zo goed als rond. De Rotterdamse club ziet in de verhuur aan NAC een kans voor Sauer om meer speeltijd en ervaring op te doen in de Eredivisie.

Leo Sauer, een talentvolle speler uit de jeugdopleiding van Feyenoord, staat te popelen om zich te bewijzen bij NAC Breda. De 19-jarige verdediger hoopt met deze stap zijn ontwikkeling als profvoetballer een flinke boost te geven. Bij NAC krijgt Sauer de kans om zich te meten met ervaren spelers en zich verder te ontwikkelen onder de vleugels van de trainersstaf.

De supporters van Feyenoord en NAC Breda zijn benieuwd naar de prestaties van Leo Sauer in het geel-zwart van de Bredase club. De tijdelijke overgang van de talentvolle verdediger belooft een interessante ontwikkeling te worden in het Nederlandse voetbal. Zal Sauer zijn stempel weten te drukken bij NAC en zichzelf in de kijker spelen voor een terugkeer naar Feyenoord? De komende periode zal dit duidelijk worden wanneer Sauer zijn vlieguren maakt bij NAC Breda.