×
Home Nieuws Livescore

Priske zwijgt over transfers na gelijkspel Feyenoord - Willem II.

Priske zwijgt over transfers na gelijkspel Feyenoord - Willem II.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 10 augustus 2024 20:16 uur

Na de gelijkspel tussen Feyenoord en Willem II (1-1) was het duidelijk dat Brian Priske, de coach van Feyenoord, niet wilde ingaan op vragen over mogelijke transfers. Tijdens de persconferentie na de wedstrijd weigerde Priske om details te delen over een mogelijk vertrek van Santiago Giménez. De oefenmeester hield de lippen stijf op elkaar en gaf weinig prijs over de situatie rondom de speler.

De geruchtenmolen draait echter op volle toeren rondom Giménez, die in verband wordt gebracht met een mogelijke transfer. Fans en media speculeren over zijn toekomst bij de club, maar Priske houdt de focus liever op het huidige team en de prestaties op het veld. De coach benadrukte dat zijn aandacht momenteel volledig uitgaat naar het verbeteren van het spel van Feyenoord en het behalen van goede resultaten.

Hoewel de transferperiode in volle gang is en clubs actief zijn op de markt, lijkt Priske vastbesloten om zich niet te laten afleiden door transfergeruchten. De coach blijft gefocust op het coachen van zijn spelers en het neerzetten van een sterk team. Het is duidelijk dat Priske zijn energie liever steekt in het behalen van sportieve successen dan in het bespreken van mogelijke transfers.