×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag grijpt naast prijs, City wint Community Shield

Ten Hag grijpt naast prijs, City wint Community Shield
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 10 augustus 2024 19:48 uur

Trainer Erik ten Hag heeft dit weekend helaas niet zijn eerste prijs van het seizoen kunnen pakken. In de strijd om de Community Shield moest zijn team Manchester United na strafschoppen buigen voor rivaal Manchester City. Ondanks de nederlaag zijn de Engelse media vol lof over de prestaties van The Mancunians.

De wedstrijd tussen de twee Manchester-clubs was een ware strijd om de felbegeerde Community Shield. Na een spannende wedstrijd die eindigde in een gelijkspel, moesten strafschoppen de beslissing brengen. Helaas voor Ten Hag en zijn team trok Manchester City aan het langste eind en moesten zij genoegen nemen met de tweede plaats.

Ondanks de teleurstelling overheerst er toch trots en enthousiasme in de Engelse media over de prestaties van Manchester United. De spelers hebben laten zien dat ze klaar zijn voor het nieuwe seizoen en dat belooft veel goeds voor de toekomst. Erik ten Hag zal ongetwijfeld zijn team blijven motiveren en streven naar nog meer succes in de komende wedstrijden.