×
Home Nieuws Livescore

Torino toont interesse in Borna Sosa als linksback.

Torino toont interesse in Borna Sosa als linksback.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 10 augustus 2024 17:32 uur

Het Italiaanse Torino heeft zijn oog laten vallen op de talentvolle linksback Borna Sosa, zo meldt Toro News, een onderdeel van het gerenommeerde La Gazzetta dello Sport. De Serie A-club is al geruime tijd op zoek naar versterking op de linksbackpositie en ziet in de 23-jarige Sosa een veelbelovende kandidaat. Deze ontwikkeling zou echter ook gevolgen kunnen hebben voor het Nederlandse PSV in hun streven naar Robin Gosens.

Met de concrete belangstelling van Torino voor Sosa, lijkt de transfermarkt in beweging te komen. De Kroatische verdediger, die momenteel uitkomt voor VfB Stuttgart in de Bundesliga, heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens en aanvallende impulsen vanaf de linkerflank. Zijn mogelijke overgang naar Torino zou niet alleen een stap voorwaarts betekenen in zijn carrière, maar ook een interessante wending kunnen geven aan de transferplannen van diverse Europese clubs.

Voor PSV zou de interesse van Torino in Sosa een interessante ontwikkeling kunnen zijn in hun zoektocht naar versterking op de linksbackpositie. De Eindhovense club wordt al langer gelinkt aan de Duitse international Robin Gosens, die momenteel actief is bij Atalanta Bergamo. Indien Sosa de overstap maakt naar Torino, zou dit PSV mogelijk meer ruimte en kansen kunnen bieden om de gewilde Gosens aan te trekken en zo hun defensie verder te versterken voor het komende seizoen.