×
Home Nieuws Livescore

Alexis Sánchez keert na 13 jaar terug bij Udinese

Alexis Sánchez keert na 13 jaar terug bij Udinese
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 10 augustus 2024 17:16 uur

Na een afwezigheid van dertien jaar keert Alexis Sánchez terug naar zijn roots bij Udinese. De Italiaanse club heeft officieel bevestigd dat de 35-jarige Chileense voetballer een contract heeft getekend voor één seizoen. Sánchez, die eerder tussen 2006 en 2011 voor Udinese speelde voordat hij naar grotere clubs als Barcelona en Manchester United vertrok, is verheugd om terug te keren naar de Serie A.

De ervaren aanvaller wordt gezien als een welkome toevoeging aan het team van Udinese, dat hoopt te profiteren van zijn kwaliteiten en ervaring. Sánchez heeft in het verleden bewezen een belangrijke speler te zijn en zal naar verwachting een leidersrol op zich nemen binnen de ploeg. Zijn terugkeer naar Udinese markeert een nieuw hoofdstuk in zijn carrière en biedt hem de kans om zijn waarde op het hoogste niveau opnieuw te bewijzen.

Met zijn terugkeer naar Udinese keert Sánchez terug naar de club waar het allemaal begon voor hem in Europa. De fans van de club zullen ongetwijfeld enthousiast zijn om hun oude bekende weer in het shirt van Udinese te zien spelen. De komende periode zal uitwijzen hoe Sánchez zich zal manifesteren in de Serie A en of hij in staat zal zijn om zijn stempel te drukken op het team van Udinese.