×
Home Nieuws Livescore

Mazraoui en De Ligt van Bayern naar Man United

Mazraoui en De Ligt van Bayern naar Man United
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 10 augustus 2024 16:08 uur

Het is een opmerkelijke wending in de transferwereld: Noussair Mazraoui volgt in de voetsporen van zijn voormalige teamgenoot Matthijs de Ligt en maakt de overstap van Bayern München naar Manchester United. Dit nieuws werd zaterdagmiddag bekendgemaakt door de gerenommeerde transferexpert Fabrizio Romano. De twee voormalige Ajax-spelers zullen herenigd worden onder de leiding van manager Erik ten Hag.

De transfer van Mazraoui naar Manchester United markeert een belangrijke stap in zijn carrière. De 23-jarige rechtsback heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens bij Bayern München en zal nu de kans krijgen om zijn talent verder te ontwikkelen in de Engelse Premier League. De Ligt, die eerder al de overstap maakte naar Manchester United, zal zijn voormalige ploeggenoot verwelkomen bij de club.

Voor manager Erik ten Hag betekent de komst van Mazraoui en De Ligt een versterking van zijn selectie. De Nederlandse coach heeft een sterke band met beide spelers uit zijn tijd bij Ajax en zal ongetwijfeld uitkijken naar de samenwerking met hen bij Manchester United. De fans van de club kunnen zich verheugen op de hereniging van dit succesvolle Ajax-duo in het rood van Manchester United.