×
Home Nieuws Livescore

Jeffrey de Lange kiest niet voor Marseille als reservekeeper.

Jeffrey de Lange kiest niet voor Marseille als reservekeeper.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 10 augustus 2024 15:16 uur

De Nederlandse doelman Jeffrey de Lange heeft onthuld dat zijn overstap naar Olympique Marseille niet betekent dat hij genoegen neemt met de rol van tweede doelman. In een interview met ESPN benadrukte De Lange zijn vastberadenheid om te strijden voor een plek in de basisopstelling van de Franse club. Hoewel zijn transfer van Go Ahead Eagles naar Marseille al bevestigd is, lijkt de concurrentie voor De Lange toe te nemen met de mogelijke komst van Geronimo Rulli.

Rulli, een ervaren doelman, wordt genoemd als potentiƫle aanwinst voor Olympique Marseille, wat zou leiden tot een interessante strijd om de positie onder de lat. De Lange staat echter vastberaden om zijn kwaliteiten te tonen en te bewijzen dat hij de eerste keus verdient. De concurrentiestrijd die mogelijk zal ontstaan tussen De Lange en Rulli wordt door de Nederlandse keeper gezien als een gezonde uitdaging die hem alleen maar zal motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Met zijn vastberadenheid en focus op het veroveren van een basisplaats, is Jeffrey de Lange vastbesloten om zijn stempel te drukken bij Olympique Marseille. De fans van de club kunnen zich verheugen op een boeiende strijd tussen De Lange en Rulli, die naar verwachting de prestaties van beide doelmannen naar een hoger niveau zal tillen. De komende periode belooft dan ook spannend te worden voor de doelmannen en het team van Olympique Marseille.