×
Home Nieuws Livescore

West Ham United kaapt Todibo voor neus Juventus weg.

West Ham United kaapt Todibo voor neus Juventus weg.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 10 augustus 2024 13:08 uur

West Ham United heeft een grote slag geslagen op de transfermarkt door de Franse verdediger Jean-Clair Todibo aan zich te binden. Todibo stond hoog op het verlanglijstje van diverse topclubs en leek zelfs op weg te zijn naar Juventus. Echter, de Engelse club wist de deal op het laatste moment te kapen en Todibo te overtuigen om voor hen te tekenen.

De 21-jarige Todibo staat bekend om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn potentie om uit te groeien tot een van de beste verdedigers in Europa. Zijn komst naar West Ham United zal ongetwijfeld voor een flinke boost zorgen in de defensie van de club, die ambitieus is om zich verder te ontwikkelen en mee te strijden in de top van de Premier League.

De transfer van Todibo naar West Ham United is een grote verrassing voor velen, gezien de interesse van andere topclubs. De Fransman zal nu de kans krijgen om zijn talent te laten zien in de meest competitieve competitie ter wereld en zich verder te ontwikkelen onder de vleugels van manager David Moyes. De fans van West Ham United kunnen zich verheugen op de komst van deze veelbelovende verdediger en hopen op een succesvolle samenwerking in de toekomst.