×
Home Nieuws Livescore

Wan-Bissaka naar West Ham, Mazraoui op komst

Wan-Bissaka naar West Ham, Mazraoui op komst
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 10 augustus 2024 12:40 uur

Manchester United en West Ham United bevinden zich momenteel in een vergevorderd stadium van onderhandelingen over de transfer van Aaron Wan-Bissaka, zo heeft de Duitse tak van Sky Sport gemeld. De Engelse verdediger lijkt op het punt te staan om een overstap te maken naar West Ham United, wat op zijn beurt de weg vrijmaakt voor een mogelijke transfer van Noussair Mazraoui.

Wan-Bissaka, die momenteel bij Manchester United speelt, wordt al geruime tijd in verband gebracht met een mogelijke transfer naar West Ham United. De clubs lijken nu dicht bij een akkoord te zijn over de transfer van de talentvolle rechtsback. Dit nieuws komt als een verrassing voor veel fans, aangezien Wan-Bissaka een gewaardeerde speler is bij Manchester United.

Als de transfer van Wan-Bissaka naar West Ham United doorgaat, opent dit de deur voor Noussair Mazraoui om de omgekeerde weg te bewandelen. De Marokkaanse verdediger, die momenteel bij Ajax speelt, wordt al langer in verband gebracht met een overstap naar de Engelse competitie. Met Wan-Bissaka die mogelijk vertrekt, zou Mazraoui een interessante optie kunnen zijn voor Manchester United als vervanger.

Het is nog niet bekend wat de exacte details van de transfer zijn en of alle partijen tot een akkoord zullen komen. Fans van zowel Manchester United als West Ham United zullen ongetwijfeld gespannen afwachten om te zien hoe deze mogelijke transfers zich zullen ontwikkelen en welke impact ze zullen hebben op hun respectievelijke teams.