×
Home Nieuws Livescore

Arsenal eist ultimatum voor verhuur Nketiah aan Marseille

Arsenal eist ultimatum voor verhuur Nketiah aan Marseille
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 10 augustus 2024 11:48 uur

Arsenal heeft Olympique Marseille voor een belangrijke beslissing gesteld met betrekking tot de transfer van Eddie Nketiah. De Engelse club heeft de Fransen een ultimatum gegeven: Marseille mag de talentvolle spits voor een seizoen huren, maar met een verplichte optie tot koop van maar liefst dertig miljoen euro. Dit bedrag is voor Arsenal niet onderhandelbaar en vormt de absolute bodemprijs voor de transfer.

De onderhandelingen tussen Arsenal en Olympique Marseille over de toekomst van Eddie Nketiah lijken daarmee in een cruciale fase te zijn beland. De Franse club staat voor de keuze om in te stemmen met de voorwaarden van Arsenal en de jonge aanvaller voor een seizoen binnen te halen, met de verplichting om hem daarna definitief over te nemen voor het genoemde bedrag. Een beslissing die grote financiƫle gevolgen kan hebben voor Marseille.

Voor Arsenal is het duidelijk dat zij niet van plan zijn om water bij de wijn te doen wat betreft de transfer van Nketiah. Met de vastgestelde optie tot koop van dertig miljoen euro tonen zij hun vastberadenheid en geven zij aan dat er voor hen geen ruimte is voor verdere onderhandelingen over de prijs. Het is nu aan Olympique Marseille om te bepalen of zij akkoord gaan met deze voorwaarden en daarmee de toekomst van Eddie Nketiah definitief zullen bepalen.