×
Home Nieuws Livescore

Ajax en Marseille finaliseren transfer Rulli, wachten op documenten

Ajax en Marseille finaliseren transfer Rulli, wachten op documenten
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 10 augustus 2024 11:32 uur

Ajax en Olympique Marseille hebben de transfer van Gerónimo Rulli zo goed als afgerond. De Franse club staat te popelen om de doelman officieel te verwelkomen, maar wacht nog op enkele laatste documenten voordat de deal definitief kan worden beklonken.

Rulli, die momenteel onder contract staat bij Real Sociedad, zal naar verwachting snel de overstap maken naar Marseille. De 29-jarige Argentijn wordt gezien als een waardevolle aanwinst voor de club en zal naar alle waarschijnlijkheid een belangrijke rol gaan spelen in het team van trainer Jorge Sampaoli.

Ajax en Marseille hebben de afgelopen periode intensief samengewerkt om de transfer van Rulli rond te krijgen. Beide clubs zijn verheugd dat het papierwerk nu grotendeels in orde is en kijken uit naar de officiële bevestiging van de transfer.

De supporters van Olympique Marseille kunnen zich alvast verheugen op de komst van Rulli, die bekend staat om zijn uitstekende reflexen en leiderschap op het veld. Met zijn ervaring en kwaliteiten zal hij ongetwijfeld een belangrijke toevoeging zijn voor het team in de strijd om de titel in de Franse competitie.