×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag: Zirkzee moet fitter worden voor Community Shield.

Ten Hag: Zirkzee moet fitter worden voor Community Shield.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 10 augustus 2024 10:32 uur

Trainer Erik ten Hag heeft aangegeven dat hij gelooft dat Joshua Zirkzee nog wat verbeteringen kan maken op het gebied van fitheid. Dit liet de coach weten tijdens de persconferentie ter voorbereiding op de strijd om het Community Shield. De vraag blijft echter of de Nederlandse speler zal starten in deze belangrijke wedstrijd.

Zirkzee, die bekend staat om zijn talent en potentieel, zal mogelijk nog wat extra inspanningen moeten leveren om op het gewenste niveau van fitheid te komen volgens ten Hag. De coach benadrukte het belang van optimale fysieke conditie voor spelers, vooral in aanloop naar een dergelijke belangrijke wedstrijd als het Community Shield.

Met de onzekerheid over Zirkzee's startpositie in het achterhoofd, blijft het voor fans en analisten een vraagteken hoe de opstelling van het team eruit zal zien tijdens het aankomende duel. De coach zal ongetwijfeld de komende dagen nauwlettend de vorderingen van Zirkzee volgen en een weloverwogen beslissing nemen over zijn rol in de wedstrijd.