×
Home Nieuws Livescore

Bart van Rooij flirt met FC Twente transfer

Bart van Rooij flirt met FC Twente transfer
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 10 augustus 2024 10:08 uur

Jonge talentvolle verdediger Bart van Rooij heeft onlangs zijn gedachten gedeeld over een mogelijke overstap naar FC Twente in een interview met De Gelderlander. De 20-jarige rechtsback, momenteel nog spelend voor NEC, houdt zijn kaarten dicht bij de borst maar laat doorschemeren dat hij vereerd is door de belangstelling van de club uit Enschede.

Van Rooij, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en aanvallende impulsen, heeft de aandacht getrokken van meerdere clubs in Nederland door zijn consistente prestaties op het veld. FC Twente lijkt echter een serieuze optie te zijn voor de jonge talentvolle speler, die aangeeft dat hij de interesse als een compliment beschouwt.

Hoewel Van Rooij niet te diep ingaat op de details van een mogelijke transfer, is het duidelijk dat hij open staat voor een nieuwe uitdaging in zijn carrière. De verdediger, die al vroeg in zijn loopbaan indruk heeft gemaakt in het Nederlandse voetbal, lijkt klaar te zijn voor de volgende stap en sluit een overgang naar FC Twente niet uit.

De komende weken zullen ongetwijfeld meer duidelijkheid brengen over de toekomst van Bart van Rooij en of hij daadwerkelijk de overstap zal maken naar FC Twente. Voor nu blijft de jonge talentvolle verdediger gefocust op zijn huidige club NEC, maar de interesse van de Tukkers zal ongetwijfeld zijn gedachten bezighouden terwijl hij zich blijft ontwikkelen als een van de veelbelovende spelers in het Nederlandse voetbal.