×
Home Nieuws Livescore

Ajax klaar om dramatisch seizoen te vergeten tegen Heerenveen

Ajax klaar om dramatisch seizoen te vergeten tegen Heerenveen
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 10 augustus 2024 09:48 uur

Ajax staat voor een cruciale wedstrijd in de Eredivisie, waarbij ze het dramatische seizoen 2023/24 willen doen vergeten. De ploeg is vastberaden om een frisse start te maken, te beginnen met de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen aanstaande zondag. Trainer Francesco Farioli ziet zijn selectie langzaam maar zeker groeien, wat hem voor de nodige uitdagingen stelt bij het maken van de juiste keuzes voor het aanstaande duel met de Friezen.

Na een teleurstellende reeks resultaten is Ajax gebrand op een overwinning om het tij te keren. De spelers zijn extra gemotiveerd om zich te bewijzen en de supporters weer trots te maken. Farioli zal moeten beslissen welke spelers hij opstelt en welke tactiek hij hanteert om de drie punten veilig te stellen. De druk ligt hoog bij de Amsterdammers, maar ze zijn vastbesloten om te laten zien wat ze waard zijn.

Met de terugkeer van enkele geblesseerde spelers en de groeiende vorm van anderen, heeft Farioli een luxeprobleem in het samenstellen van zijn basiselftal. De concurrentie binnen de selectie is moordend, wat alleen maar bijdraagt aan de scherpte en focus van de spelers. Ajax zal tot het uiterste gaan om de overwinning binnen te slepen en zo een nieuwe start te maken in dit seizoen vol uitdagingen.