×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord jaagt op Eredivisie-opening na Johan Cruijff Schaal winst

Feyenoord jaagt op Eredivisie-opening na Johan Cruijff Schaal winst
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 10 augustus 2024 08:48 uur

Feyenoord kijkt reikhalzend uit naar de start van het nieuwe Eredivisie-seizoen na hun overwinning in de Johan Cruijff Schaal. Het team hoopt het goede gevoel van die triomf vast te houden wanneer ze het opnemen tegen Willem ll in de eerste speelronde. Trainer Brian Priske staat voor de uitdaging om zijn team te leiden naar een succesvolle start, en kan daarbij rekenen op de terugkeer van zomeraanwinsten Gijs Smal en Julián Carranza.

Met Smal en Carranza weer beschikbaar, lijkt Feyenoord versterkt aan de aftrap te verschijnen tegen Willem ll. Echter, de Rotterdamse club zal het nog moeten stellen zonder een belangrijke defensieve kracht. De afwezigheid van deze sterkhouder zal een gemis zijn voor Feyenoord, maar Priske zal ongetwijfeld vertrouwen op zijn spelers om de nodige weerstand te bieden tegen hun tegenstanders uit Tilburg.

De fans van Feyenoord zullen in grote getalen uitkijken naar de seizoensopener en hopen dat hun team de positieve flow van de Johan Cruijff Schaal-winst kan voortzetten. Met de steun van het legioen en de vastberadenheid van de spelers, belooft het een boeiende wedstrijd te worden tussen Feyenoord en Willem ll. De vraag blijft echter of de Rotterdamse ploeg zonder hun defensieve sterkhouder in staat zal zijn om de volle drie punten te pakken in deze eerste krachtmeting van het seizoen.