×
Home Nieuws Livescore

Pep Guardiola bevestigt: Ederson blijft Manchester City's keeper

Pep Guardiola bevestigt: Ederson blijft Manchester City's keeper
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 10 augustus 2024 00:08 uur

Manchester City-manager Pep Guardiola heeft bevestigd dat Ederson ook komend seizoen de eerste doelman zal zijn van de Engelse club. Er gingen geruchten dat de Braziliaanse keeper deze zomer zou vertrekken naar Saudi-Arabië vanwege vermeende spanningen tussen hem en Guardiola. Ederson had deze speculaties al eerder ontkend en nu heeft ook de coach zelf deze berichten de kop in gedrukt.

Guardiola sprak zich uit over de situatie en benadrukte het vertrouwen dat hij heeft in Ederson als belangrijke speler voor Manchester City. De keeper, die bekend staat om zijn uitstekende reflexen en spelhervattingen, blijft dus een cruciale rol spelen in het team van Guardiola. De fans van de club zullen ongetwijfeld opgelucht zijn dat hun betrouwbare doelman nog steeds onder de lat zal staan.

Met deze bevestiging lijkt de rust teruggekeerd te zijn binnen de selectie van Manchester City. Ederson kan zich nu volledig focussen op het nieuwe seizoen en het verdedigen van het doel van de club in zowel de Premier League als de diverse bekertoernooien. De Braziliaan zal ongetwijfeld gemotiveerd zijn om zijn beste vorm te laten zien en zijn team te helpen bij het behalen van successen in het komende voetbalseizoen.