×
Home Nieuws Livescore

Hans Kraay jr. verbaasd over Teze's comeback bij PSV

Hans Kraay jr. verbaasd over Teze's comeback bij PSV
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 23:32 uur

Voormalig profvoetballer en analist Hans Kraay jr. heeft zijn verbazing geuit over de recente ontwikkelingen omtrent PSV-verdediger Jordan Teze. Kraay jr. is van mening dat Teze zich heeft laten beïnvloeden door externe factoren, wat zijn prestaties op het veld negatief heeft beïnvloed. Ondanks deze kritiek lijkt Teze echter weer op de goede weg te zijn bij de Eindhovense club.

Teze, die de afgelopen tijd onder vuur lag vanwege zijn wisselvallige optredens en gedrag buiten het veld, lijkt nu weer in genade te worden aangenomen door de technische staf van PSV. De jonge verdediger heeft hard gewerkt om zijn vorm terug te vinden en lijkt weer op de goede weg te zijn. Dit is goed nieuws voor zowel Teze zelf als voor de club, die zijn talent en potentieel graag willen benutten.

De steun en het vertrouwen van de clubleiding en zijn medespelers lijken Teze goed te doen. Met zijn kwaliteiten kan hij een belangrijke rol spelen in het team van PSV en bijdragen aan de sportieve successen van de club. Het is nu aan Teze om te laten zien dat hij zijn hoofd koel kan houden en zich volledig kan focussen op zijn prestaties op het veld. Met de juiste begeleiding en mindset kan Teze zijn potentieel waarmaken en uitgroeien tot een vaste waarde in het elftal van PSV.