×
Home Nieuws Livescore

Vitesse-trainer en directeur zonder doelen voor seizoen.

Vitesse-trainer en directeur zonder doelen voor seizoen.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 23:08 uur

Trainer John van den Brom en algemeen directeur Edwin Reijntjens van Vitesse hebben besloten om voorlopig geen concrete doelstellingen te formuleren voor het komende seizoen. De heren geven aan dat ze nog onvoldoende inzicht hebben in de kwaliteiten van de huidige selectie en willen daarom geen overhaaste beslissingen nemen.

Van den Brom en Reijntjens benadrukken dat het belangrijk is om eerst de spelers goed te leren kennen en te zien hoe ze zich ontwikkelen tijdens de voorbereiding. Pas wanneer ze een duidelijk beeld hebben van de mogelijkheden en potentie van het team, zullen ze samen met de spelers en staf concrete doelen gaan stellen.

De beslissing om geen doelstellingen vast te leggen, zorgt voor een sfeer van openheid en flexibiliteit binnen de club. Het geeft de spelers de ruimte om zich te focussen op hun eigen prestaties en om samen te groeien als team, zonder de druk van vooraf bepaalde doelen.

Hoewel het ontbreken van concrete doelstellingen wellicht ongebruikelijk is in de voetbalwereld, geloven Van den Brom en Reijntjens dat het de juiste aanpak is voor Vitesse op dit moment. De Arnhemmers zullen stap voor stap werken aan het vormen van een hecht en competitief team, met als uiteindelijk doel om succesvol te zijn in de competitie.