×
Home Nieuws Livescore

Jordan Teze toch in actie tegen RKC Waalwijk.

Jordan Teze toch in actie tegen RKC Waalwijk.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 22:32 uur

PSV-verdediger Jordan Teze zal toch in actie komen in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk, zo hebben zowel de club als de speler zelf vrijdagavond aangekondigd. Eerder weigerde Teze, die in verband werd gebracht met AS Monaco, om deel te nemen aan de seizoensopener van de landskampioen. Na kritiek van zijn trainer Peter Bosz lijkt de jonge verdediger echter van gedachten te zijn veranderd.

De beslissing van Teze om toch te spelen tegen RKC Waalwijk komt als een verrassing voor velen binnen de voetbalwereld. Zijn aanvankelijke weigering zorgde voor de nodige opschudding en speculatie over zijn toekomst bij PSV. Met de druk van de kritiek van zijn coach lijkt Teze echter te hebben besloten om zijn team toch te ondersteunen in de belangrijke seizoensopener.

Trainer Peter Bosz zal ongetwijfeld opgelucht zijn met de keuze van Teze om alsnog beschikbaar te zijn voor de wedstrijd. De jonge verdediger staat bekend om zijn talent en potentieel, en zijn aanwezigheid zal een welkome toevoeging zijn aan het team van PSV. Fans zullen nu vol verwachting uitkijken naar hoe Teze zal presteren op het veld tegen RKC Waalwijk en of hij zijn eerdere twijfels kan overwinnen.