×
Home Nieuws Livescore

Alfons Sampsted op randje transfer naar Birmingham City

Alfons Sampsted op randje transfer naar Birmingham City
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 21:48 uur

Voetballer Alfons Sampsted staat op het punt om FC Twente te verlaten voor een nieuw avontuur bij Birmingham City, zo meldt Tubantia. De IJslandse speler is volgens bronnen al in Engeland aangekomen, in afwachting van een mogelijke overeenkomst tussen de twee clubs. Het lijkt erop dat Sampsted binnenkort zijn handtekening zal zetten bij de Engelse club, waarmee hij een nieuwe stap in zijn carrière zal zetten.

De transfer van Sampsted naar Birmingham City zou een opmerkelijke wending betekenen in zijn loopbaan bij FC Twente. De 27-jarige verdediger heeft indruk gemaakt in de Nederlandse competitie en lijkt nu klaar te zijn voor een uitdaging in de Engelse Championship. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan Sampsted een waardevolle aanwinst zijn voor Birmingham City, dat op zoek is naar versterking in de verdediging.

Hoewel de deal nog niet officieel is afgerond, lijkt het er sterk op dat Sampsted spoedig zijn transfer naar Birmingham City zal beklinken. De IJslander kijkt uit naar de nieuwe uitdaging en is vastbesloten om zich te bewijzen in de Engelse competitie. FC Twente zal afscheid moeten nemen van een belangrijke speler, maar gunt Sampsted de kans om zijn carrière elders voort te zetten.