×
Home Nieuws Livescore

FC Groningen vliegend van start, NAC Breda teleurstellend achterblijvend.

FC Groningen vliegend van start, NAC Breda teleurstellend achterblijvend.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 21:24 uur

FC Groningen heeft een vliegende start gemaakt in het nieuwe Eredivisie-seizoen, terwijl NAC Breda juist moeizaam op gang lijkt te komen. De Groningers lieten er geen gras over groeien en wisten al binnen tien minuten een strafschop te verzilveren. Leandro Bacuna nam de verantwoordelijkheid op zich en opende overtuigend de score voor het seizoen 2024/2025.

De snelle voorsprong gaf FC Groningen een flinke boost en zorgde voor een energieke start van de wedstrijd. De ploeg leek vastberaden om meteen vanaf het begin van het seizoen te laten zien wat ze in huis hebben. De supporters op de tribune werden getrakteerd op een vroege voorsprong en zagen Bacuna zijn team op voorsprong zetten.

Aan de andere kant van het veld had NAC Breda het lastig om grip te krijgen op de wedstrijd. De ploeg uit Breda moest al vroeg in de wedstrijd een tegenslag incasseren en keek al snel tegen een achterstand aan. Het belooft een uitdagende start van het seizoen te worden voor NAC Breda, dat nog op zoek zal moeten naar de juiste vorm en samenwerking om zich te kunnen meten met de concurrentie in de Eredivisie.