×
Home Nieuws Livescore

Blessure voorkomt transfer: Sandler bijna speler van Ajax

Blessure voorkomt transfer: Sandler bijna speler van Ajax
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 20:08 uur

Het had bijna anders kunnen lopen voor Philippe Sandler dit seizoen, zo onthult Hans Kraay junior in een recente uitzending van De Voetbalkantine op ESPN. De 27-jarige verdediger stond op het punt om terug te keren naar Ajax, maar een ongelukkige blessure heeft roet in het eten gegooid. Sandler, die momenteel speelt voor NEC, lijkt nu toch bij de club uit Nijmegen te blijven.

De mogelijke overstap van Sandler naar Ajax was een opmerkelijke wending in zijn carrière. Na eerdere successen bij de Amsterdamse club leek een terugkeer een logische stap. Echter, het noodlot sloeg toe met een blessure die zijn plannen dwarsboomde. Ondanks de teleurstelling lijkt Sandler vastberaden om zich te blijven inzetten voor NEC en zijn waarde te bewijzen in het komende seizoen.

De verdediger zelf heeft nog niet gereageerd op de onthulling van Kraay junior, maar bronnen dicht bij de speler geven aan dat hij gemotiveerd is om sterker terug te komen na zijn blessure. De supporters van NEC zullen ongetwijfeld opgelucht zijn dat Sandler bij de club blijft en hopen op een succesvolle samenwerking in de nabije toekomst.