×
Home Nieuws Livescore

Maaskant verbaasd over Vitesse's transfersom voor Büttner

Maaskant verbaasd over Vitesse's transfersom voor Büttner
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 19:40 uur

Voormalig trainer Robert Maaskant uit zijn verbazing over de beslissing van Vitesse om een transfersom over te maken naar De Graafschap om Alexander Büttner binnen te halen. Maaskant, die eerder zelf aan het roer stond bij de Arnhemse club, is van mening dat de club het geld op een betere manier had kunnen besteden. De transfer van Büttner lijkt dus voor enige opschudding te zorgen in de voetbalwereld.

Maaskant, die bekend staat om zijn uitgesproken mening, vindt het opmerkelijk dat Vitesse ervoor heeft gekozen om geld neer te leggen voor de diensten van de ervaren linksback. Volgens hem had de club het budget wellicht effectiever kunnen inzetten, bijvoorbeeld door te investeren in andere posities binnen het team of in de jeugdopleiding. De keuze om een transfersom te betalen voor Büttner roept dan ook vragen op over het transferbeleid van Vitesse.

De reactie van Maaskant werpt een nieuw licht op de transfer van Büttner en de financiële keuzes van Vitesse. Het is duidelijk dat de oud-trainer van mening is dat er andere prioriteiten zouden moeten zijn bij het besteden van transferbudgetten. Of deze kritiek invloed zal hebben op het beleid van Vitesse en de verdere ontwikkelingen rondom de transfer van Büttner, zal de komende tijd moeten blijken.