×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord huurt Hugo Bueno als versterking linksbackpositie

Feyenoord huurt Hugo Bueno als versterking linksbackpositie
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 17:48 uur

Feyenoord heeft een nieuwe aanwinst binnengehaald in de vorm van de 21-jarige Spanjaard Hugo Bueno. Volgens Voetbal International zal Bueno op huurbasis overkomen van Wolverhampton Wanderers. Met deze transfer voegt trainer Brian Priske een extra optie toe aan zijn selectie op de linksbackpositie. Dit komt goed van pas nu Quilindschy Hartman nog herstellende is van een zware knieblessure.

De jonge verdediger Bueno zal naar verwachting een frisse impuls geven aan het team van Feyenoord. Met zijn jeugdige leeftijd en talent belooft hij een waardevolle toevoeging te zijn aan de Rotterdamse club. De Spaanse speler krijgt nu de kans om zich te bewijzen in de Eredivisie en zijn kwaliteiten te tonen aan het Nederlandse publiek.

De komst van Hugo Bueno zorgt voor extra concurrentie binnen de selectie van Feyenoord. Met zijn snelheid, techniek en defensieve kwaliteiten zal hij de strijd aangaan voor een basisplaats in het elftal. De supporters van de club kunnen zich verheugen op de debuutwedstrijden van Bueno en hopen dat hij een belangrijke rol zal spelen in het succes van Feyenoord dit seizoen.