×
Home Nieuws Livescore

Ajax mogelijk doelwit Premier League na transfer Wolverhampton sterspeler

Ajax mogelijk doelwit Premier League na transfer Wolverhampton sterspeler
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 16:40 uur

Ajax kan binnenkort een interessant bod verwachten uit de Engelse Premier League. Het lijkt erop dat Wolverhampton Wanderers van plan is om Pedro Neto te verkopen aan Chelsea. Dit zou op zijn beurt de weg vrijmaken voor Carlos Forbs om naar Wolverhampton te verhuizen als zijn mogelijke opvolger.

De geruchten over een mogelijke transfer van Pedro Neto naar Chelsea hebben de voetbalwereld in rep en roer gezet. De Portugese aanvaller heeft indruk gemaakt met zijn prestaties bij Wolverhampton Wanderers en het lijkt erop dat Chelsea bereid is om diep in de buidel te tasten om hem naar Stamford Bridge te halen.

Als Pedro Neto daadwerkelijk naar Chelsea vertrekt, opent dit de deur voor Carlos Forbs om zijn kans te grijpen bij Wolverhampton Wanderers. De jonge aanvaller wordt al geruime tijd in verband gebracht met een mogelijke overstap naar de Premier League en Wolverhampton lijkt nu serieus geïnteresseerd te zijn in zijn diensten.

Ajax zal ongetwijfeld met interesse de ontwikkelingen rondom Pedro Neto en Carlos Forbs volgen. Een mogelijk vertrek van Neto naar Chelsea en de komst van Forbs naar Wolverhampton kunnen namelijk ook gevolgen hebben voor de Amsterdamse club. Het belooft een boeiende transferperiode te worden voor alle betrokken partijen.