×
Home Nieuws Livescore

OHL mengt zich in strijd om talentvolle Tsoungui

OHL mengt zich in strijd om talentvolle Tsoungui
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 16:32 uur

Oud-Heverlee Leuven heeft zich in de race geworpen om de handtekening van de veelbelovende centrale verdediger Antef Tsoungui, zo meldt 1908.nl. De jonge talentvolle speler heeft onlangs zijn contract bij Feyenoord verlengd tot medio 2026, waardoor hij een gewilde speler is op de transfermarkt. Naast OHL tonen ook NAC Breda en Wycombe Wanderers interesse in Tsoungui, waardoor er een hevige strijd lijkt te ontstaan om zijn diensten.

De 19-jarige Tsoungui heeft indruk gemaakt met zijn optredens in de jeugdteams van Feyenoord en wordt gezien als een veelbelovende speler met een grote toekomst voor zich. Zijn beslissing om zijn contract te verlengen bij de Rotterdamse club heeft de interesse van verschillende andere clubs alleen maar aangewakkerd, met OHL als meest recente toevoeging aan de lijst van geïnteresseerden.

NAC Breda en Wycombe Wanderers zullen niet zomaar opgeven in hun streven om Tsoungui binnen te halen, aangezien beide clubs ook op zoek zijn naar versterking in de verdediging. Met de concurrentie die steeds heviger wordt, zal de keuze voor de jonge verdediger niet gemakkelijk zijn. Het belooft een spannende strijd te worden om de handtekening van Antef Tsoungui, die ongetwijfeld een grote impact kan hebben op het verdere verloop van zijn carrière.