×
Home Nieuws Livescore

Bosz mist Teze en Saibari in duel tegen RKC.

Bosz mist Teze en Saibari in duel tegen RKC.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 16:08 uur

Trainer Peter Bosz zal zaterdagavond tijdens de wedstrijd tegen RKC Waalwijk niet alleen moeten improviseren zonder verdediger Jordan Teze, maar ook zonder middenvelder Ismael Saibari. Saibari kampt nog steeds met de gevolgen van een blessure die hij opliep tijdens de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord.

Het gemis van Saibari zal een flinke aderlating zijn voor het team van Bosz, aangezien de middenvelder de afgelopen wedstrijden een belangrijke rol speelde op het middenveld. Zijn creativiteit en dynamiek zullen node gemist worden in de confrontatie met RKC Waalwijk, waar Bosz nu op zoek zal moeten naar alternatieve opties om het gemis op te vangen.

De blessure van Saibari is een tegenvaller voor Bosz, die al kampte met de afwezigheid van Teze in de verdediging. Met twee belangrijke spelers die niet inzetbaar zijn, zal de trainer van het team creatief moeten zijn in zijn opstelling en tactiek om toch een goed resultaat neer te zetten tegen RKC Waalwijk. De druk ligt nu extra hoog op de overige spelers om op te staan en de afwezigen te doen vergeten in deze belangrijke wedstrijd.