×
Home Nieuws Livescore

Dani Olmo keert terug naar FC Barcelona na transfer

Dani Olmo keert terug naar FC Barcelona na transfer
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 15:32 uur

FC Barcelona heeft vrijdagmiddag officieel bevestigd dat Dani Olmo terugkeert naar de club. De 26-jarige Spanjaard heeft zijn transfer van RB Leipzig naar Barcelona succesvol afgerond. Olmo keert daarmee terug naar zijn oude club, waar hij eerder in de jeugdopleiding speelde voordat hij naar Leipzig vertrok.

De transfer van Dani Olmo naar FC Barcelona is een belangrijke stap voor de Spaanse middenvelder. Na zijn tijd bij RB Leipzig, waar hij indruk maakte met zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid, krijgt Olmo nu de kans om zich te bewijzen bij de club waar het voor hem allemaal begon. De supporters van Barcelona zullen ongetwijfeld verheugd zijn met de terugkeer van deze getalenteerde speler.

Olmo zelf heeft laten weten erg blij te zijn met zijn terugkeer naar FC Barcelona. Hij kijkt ernaar uit om weer in het bekende blaugrana shirt te spelen en zijn bijdrage te leveren aan het team. Met zijn ervaring en kwaliteiten hoopt hij een belangrijke rol te kunnen spelen in de ambities van Barcelona, zowel nationaal als internationaal.

De transfer van Dani Olmo markeert een nieuw hoofdstuk in zijn carrière en biedt hem de kans om zich verder te ontwikkelen op het hoogste niveau. FC Barcelona en de fans kijken reikhalzend uit naar zijn officiële debuut in het Camp Nou-stadion en hopen op veel succes en mooie momenten met deze talentvolle speler in het team.