×
Home Nieuws Livescore

Teze weigert RKC duel door Monaco transfer, Bosz boos

Teze weigert RKC duel door Monaco transfer, Bosz boos
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 15:16 uur

Jordan Teze heeft PSV verrast door aan te geven dat hij dit weekend niet beschikbaar zal zijn voor de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. De reden voor zijn afwezigheid heeft alles te maken met zijn aanstaande transfer naar AS Monaco. Deze onverwachte wending heeft trainer Peter Bosz echter niet blij gestemd. Hij noemt de situatie 'onacceptabel'.

De 21-jarige Teze, die al sinds 2006 bij PSV speelt, lijkt vastberaden te zijn om de overstap naar de Franse club te maken. Zijn keuze om niet deel te nemen aan de wedstrijd tegen RKC Waalwijk heeft voor de nodige opschudding gezorgd binnen de club. Bosz, die nog maar recentelijk aan het roer staat bij PSV, zal nu moeten improviseren om het gemis van Teze op te vangen.

De timing van Teze's aankondiging kon niet slechter zijn voor PSV, dat momenteel in een cruciale fase van het seizoen zit. Met de transfermarkt die snel nadert, zal Bosz snel moeten schakelen om de verdediging van zijn team te versterken. De reactie van de trainer op Teze's beslissing laat zien dat de situatie hoog oploopt en dat er nog het nodige werk aan de winkel is om de rust binnen de club te bewaren.