×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord-coach Priske zwijgt over interesse in Sepp van den Berg.

Feyenoord-coach Priske zwijgt over interesse in Sepp van den Berg.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 15:08 uur

Feyenoord-coach Brian Priske houdt de lippen stijf op elkaar als het gaat om de mogelijke interesse van zijn club in Sepp van den Berg. Hoewel de geruchtenmolen op volle toeren draait, blijft Priske mysterieus over de situatie. De coach van de Rotterdamse club heeft bevestigd dat Feyenoord actief op zoek is naar versterkingen, maar weigert in te gaan op details over potentiële spelers.

Met de transfermarkt in volle gang en de start van het nieuwe seizoen in zicht, is de druk op Feyenoord om hun selectie te versterken hoog. Fans en media speculeren volop over mogelijke aanwinsten, waarbij de naam van Sepp van den Berg regelmatig naar voren komt. De jonge verdediger, die momenteel onder contract staat bij Liverpool, wordt gezien als een veelbelovend talent dat goed zou passen bij de ambities van Feyenoord.

Hoewel Priske geen concrete uitspraken doet over Van den Berg, blijft de spanning rondom de mogelijke transfer voelbaar. De coach lijkt vastberaden om zijn kaarten dicht tegen de borst te houden en geen informatie prijs te geven die de onderhandelingen zou kunnen beïnvloeden. Voor Feyenoord-fans rest niets anders dan geduldig afwachten en hopen op een succesvolle afronding van eventuele transferzaken in de nabije toekomst.