×
Home Nieuws Livescore

Smal en Carranza in selectie Feyenoord voor Eredivisie-start

Smal en Carranza in selectie Feyenoord voor Eredivisie-start
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 14:48 uur

Feyenoord heeft vrijdag de namen van Gij Smal en Julián Carranza onthuld als onderdeel van de selectie voor de aankomende Eredivisie-wedstrijd tegen Willem ll op zaterdag. Trainer Brian Priske maakte dit bekend tijdens de persconferentie die plaatsvond vlak voor de seizoensopener. De aanwezigheid van Smal en Carranza in de selectie voegt een extra dimensie toe aan de verwachtingen rondom het team van Feyenoord voor de start van het nieuwe seizoen.

Gij Smal, een veelbelovende verdediger, en Julián Carranza, een talentvolle aanvaller, zullen naar verwachting een belangrijke rol spelen in de plannen van Priske voor de wedstrijd tegen Willem ll. Met hun toevoeging aan de selectie hoopt Feyenoord een sterke start te maken en direct punten te pakken in de competitie. De fans van de club zullen ongetwijfeld uitkijken naar het debuut van deze nieuwe aanwinsten in het Feyenoord-shirt.

De keuze van Priske om Smal en Carranza op te nemen in de selectie weerspiegelt zijn vertrouwen in de kwaliteiten van deze spelers en zijn geloof in hun vermogen om een verschil te maken op het veld. Met de Eredivisie-ouverture in het vooruitzicht, zullen alle ogen gericht zijn op hoe deze nieuwkomers zich zullen manifesteren en hoe zij zullen bijdragen aan de algehele prestatie van Feyenoord in het komende seizoen.