×
Home Nieuws Livescore

Juventus aast op Josip Sutalo als centrale verdediger

Juventus aast op Josip Sutalo als centrale verdediger
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 14:08 uur

Juventus heeft zijn oog laten vallen op de talentvolle centrale verdediger Josip Sutalo van Ajax, zo meldt La Gazzetta dello Sport. De Italiaanse grootmacht is dringend op zoek naar versterking in de defensie en ziet in de Kroaat een veelbelovende kandidaat. Er zijn al contacten gelegd tussen de twee clubs, waarbij de mogelijkheid bestaat dat Daniele Rugani de omgekeerde weg zal bewandelen.

Sutalo, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en tactisch inzicht, heeft indruk gemaakt in de Eredivisie en heeft de aandacht getrokken van meerdere Europese topclubs. Juventus ziet in hem een potentiële aanwinst die de defensie kan versterken en de concurrentie kan aangaan met de huidige spelers.

De 21-jarige verdediger zou een mooie stap kunnen maken naar de Serie A, waar hij zich verder kan ontwikkelen onder de vleugels van ervaren spelers en trainers. Ajax staat open voor een eventuele transfer van Sutalo, mits het juiste bod op tafel komt en de speler zelf ook openstaat voor een overstap naar Italië.

De komende weken zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen tussen Juventus en Ajax, waarbij de clubs tot een overeenkomst moeten komen over de transfersom en eventuele andere voorwaarden. De fans van beide clubs zullen met spanning uitkijken naar de ontwikkelingen rondom deze mogelijke transfer en de impact die het kan hebben op de selecties van beide teams.