×
Home Nieuws Livescore

PSG strikt Willian Pacho voor recordbedrag van 45 miljoen.

PSG strikt Willian Pacho voor recordbedrag van 45 miljoen.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 13:48 uur

Paris Saint-Germain heeft haar defensie versterkt met de komst van de talentvolle 22-jarige Willian Pacho. De Franse topclub heeft via haar officiële kanalen aangekondigd dat de centrale verdediger de overstap maakt naar Parijs. Pacho, die voor een bedrag van ongeveer 45 miljoen euro wordt overgenomen van Eintracht Frankfurt, wordt gezien als een veelbelovende aanwinst voor PSG.

Met de toevoeging van Willian Pacho aan het team hoopt Paris Saint-Germain haar verdediging verder te versterken en meer stabiliteit achterin te creëren. De jonge verdediger heeft al laten zien over veel potentieel te beschikken en wordt gezien als een speler met een grote toekomst in het verschiet. PSG is dan ook verheugd met de komst van Pacho en kijkt uit naar wat hij kan toevoegen aan het team.

De transfer van Willian Pacho naar Paris Saint-Germain markeert een belangrijke stap in zijn carrière en biedt hem de kans om zich verder te ontwikkelen op het hoogste niveau van het Europese voetbal. De Franse topclub heeft met de komst van de centrale verdediger haar selectie verder versterkt en lijkt vastberaden om komend seizoen mee te strijden om de prijzen in zowel de nationale competitie als in Europa.