×
Home Nieuws Livescore

Dani Olmo neemt afscheid van RB Leipzig

Dani Olmo neemt afscheid van RB Leipzig
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 13:32 uur

Het lijkt erop dat de Spaanse voetballer Dani Olmo zijn tijd bij RB Leipzig heeft afgesloten. De Europees kampioen heeft zijn laatste wedstrijd voor de Duitse club gespeeld en nam op een speciale manier afscheid van de supporters. Via social media heeft Olmo zijn dankbaarheid geuit voor de jarenlange steun die hij heeft ontvangen tijdens zijn verblijf bij RB Leipzig. De fans reageerden met gemengde gevoelens op het nieuws van zijn vertrek, maar begrepen dat de stap naar een nieuwe uitdaging voor de talentvolle speler onvermijdelijk was.

De geruchtenmolen draait op volle toeren en alles wijst erop dat Dani Olmo binnenkort zijn intrede zal maken bij FC Barcelona. De Spaanse topclub lijkt de volgende bestemming te worden voor de getalenteerde middenvelder, die al eerder in de jeugdopleiding van Barcelona heeft gespeeld. Olmo's terugkeer naar Camp Nou wordt met veel enthousiasme ontvangen door de fans van de Catalaanse club, die hopen dat hij een versterking zal zijn voor het team.

De overgang van Dani Olmo naar FC Barcelona lijkt slechts een kwestie van tijd te zijn. De onderhandelingen tussen de twee clubs zijn naar verluidt in een vergevorderd stadium en een officiële aankondiging wordt binnenkort verwacht. Voor Olmo betekent de overstap naar Barcelona een terugkeer naar zijn roots en een kans om zich te bewijzen op het hoogste niveau van het Spaanse voetbal. De supporters van zowel RB Leipzig als FC Barcelona kijken reikhalzend uit naar de officiële bevestiging van deze veelbesproken transfer.