×
Home Nieuws Livescore

NEC kiest Robin Roefs boven Stijn van Gassel

NEC kiest Robin Roefs boven Stijn van Gassel
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 13:16 uur

In de aanloop naar het aankomende Eredivisie-seizoen heeft Stijn van Gassel een teleurstellende mededeling ontvangen van trainer Rogier Meijer. De doelman zal niet de eerste keuze zijn bij NEC, aangezien Meijer voorlopig de voorkeur geeft aan Robin Roefs onder de lat. Van Gassel, die gehoopt had op een prominente rol als eerste doelman, zal nu moeten strijden voor zijn plek in het team.

De beslissing van Meijer om Roefs boven Van Gassel te verkiezen, komt als een verrassing voor velen binnen de club en de fans. Van Gassel, die al enige tijd actief is bij NEC, zal nu moeten bewijzen dat hij de juiste keuze is voor het doel. De concurrentiestrijd tussen de twee doelmannen belooft dan ook spannend te worden in de komende weken.

Hoewel het nieuws voor Van Gassel ongetwijfeld een tegenvaller is, zal hij zich nu moeten focussen op het verbeteren van zijn prestaties en het tonen van zijn kwaliteiten op het trainingsveld. Meijer heeft duidelijk aangegeven dat de concurrentie open is en dat Van Gassel nog steeds de kans heeft om zijn plek terug te veroveren. Het belooft een boeiend seizoen te worden voor de doelmannen van NEC, met Roefs en Van Gassel die strijden om de positie onder de lat.