×
Home Nieuws Livescore

Ajax wil Medić verkopen, VfL Bochum prefereert huurdeal.

Ajax wil Medić verkopen, VfL Bochum prefereert huurdeal.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 12:48 uur

Ajax staat op het punt om Jakov Medić van de hand te doen, zo werd vrijdagochtend bekend. De Amsterdamse club heeft haar zinnen gezet op een verkoop van de centrale verdediger. VfL Bochum heeft zich echter nadrukkelijk gemeld als geïnteresseerde partij.

Volgens berichten van Voetbal International wil Ajax Medić graag permanent verkopen, terwijl VfL Bochum juist aanstuurt op een huurdeal. De Duitse club ziet in de verdediger een versterking voor hun selectie en is bereid om de onderhandelingen aan te gaan met Ajax.

Medić, die in de zomer van 2020 naar Ajax kwam, heeft nog niet veel speeltijd gekregen in het eerste elftal. De 21-jarige Kroaat zou bij VfL Bochum meer kans op speelminuten kunnen krijgen, wat voor hem een aantrekkelijk perspectief kan zijn.

Het is afwachten hoe de onderhandelingen tussen Ajax en VfL Bochum zullen verlopen en of er uiteindelijk een akkoord bereikt kan worden over de toekomst van Jakov Medić. De transferperiode is in volle gang en beide clubs lijken vastberaden om tot een overeenkomst te komen die voor alle partijen gunstig is.