×
Home Nieuws Livescore

Antony belooft fans van Manchester United beterschap na dip.

Antony belooft fans van Manchester United beterschap na dip.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 12:32 uur

De Braziliaanse voetballer Antony heeft zijn steun betuigd aan de fans van Manchester United en beloofd om beter te presteren. In een recent interview met The Daily Mail heeft de talentvolle speler openhartig gesproken over de moeilijke periode die hij heeft doorgemaakt in zijn persoonlijke leven. Antony erkent dat deze uitdagingen hun weerslag hebben gehad op zijn prestaties op het voetbalveld.

De 21-jarige aanvaller onthulde dat hij zich de afgelopen tijd niet helemaal zichzelf heeft gevoeld en dat dit invloed heeft gehad op zijn spel. Ondanks zijn talent en potentieel heeft Antony moeite gehad om zijn beste vorm te vinden. Hij is vastbesloten om zijn focus te herpakken en zijn fans te laten zien wat hij echt in huis heeft.

Antony heeft aangegeven dat hij de steun en het begrip van de supporters van Manchester United enorm waardeert. Hij is vastbesloten om zijn best te doen en zijn belofte aan hen waar te maken. De Braziliaan is vastberaden om zijn persoonlijke uitdagingen te overwinnen en zijn prestaties op het veld te verbeteren, zodat hij zijn fans trots kan maken.