×
Home Nieuws Livescore

Tottenham Hotspur licht afkoopclausule Solanke voor 65 miljoen pond

Tottenham Hotspur licht afkoopclausule Solanke voor 65 miljoen pond
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 10:32 uur

Tottenham Hotspur heeft naar verluidt besloten om de afkoopclausule in het contract van Dominic Solanke te activeren, zo meldt The Athletic. De Engelse spits zal naar verluidt voor een recordbedrag van maar liefst 65 miljoen pond (ongeveer 75 miljoen euro) de overstap maken van Bournemouth naar Londen.

De transfer van Solanke naar Tottenham Hotspur markeert een belangrijke stap in de carrière van de talentvolle aanvaller. Met zijn indrukwekkende prestaties bij Bournemouth heeft de 24-jarige spits de aandacht weten te trekken van topclubs in de Premier League. De overgang naar de club uit Londen biedt Solanke de kans om zich verder te ontwikkelen en zijn potentieel op het hoogste niveau te tonen.

De beslissing van Tottenham Hotspur om de afkoopclausule van Solanke te activeren, onderstreept de ambitie van de club om zich te versterken en competitief te blijven in de Premier League. Met de toevoeging van de talentvolle spits aan hun selectie hopen de Spurs hun aanval te versterken en hun doelstellingen voor het komende seizoen te verwezenlijken.