×
Home Nieuws Livescore

Rensch weigert nieuw Ajax-contract, transfer deze zomer mogelijk

Rensch weigert nieuw Ajax-contract, transfer deze zomer mogelijk
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 10:16 uur

Ajax-talent Devyne Rensch heeft nog niet gereageerd op het recente contractvoorstel van de club, zo meldt Het Parool vandaag. De 18-jarige rechtsback's huidige contract loopt af op 30 juni 2025, waardoor Ajax overweegt om hem deze zomer te verkopen. Rensch, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, heeft indruk gemaakt in de jeugdopleiding van de Amsterdamse club en heeft al enkele keren met het eerste elftal meegetraind.

De jonge verdediger wordt gezien als een veelbelovend talent en heeft de potentie om door te groeien tot een vaste waarde in het eerste team van Ajax. Zijn weigering om in te gaan op het nieuwe contractvoorstel heeft de geruchtenmolen doen draaien over een mogelijke transfer deze zomer. Verschillende clubs zouden interesse hebben getoond in Rensch, die wordt beschouwd als een van de grootste talenten in Nederland.

Ajax hoopt echter nog steeds om Rensch te behouden en hem te overtuigen om zijn toekomst aan de club te verbinden. De directie is in gesprek met de jonge speler en zijn management om tot een overeenkomst te komen. De supporters van Ajax hopen dat Rensch ervoor kiest om zijn ontwikkeling voort te zetten bij de club waar hij is opgegroeid en waar hij zijn talenten verder kan ontplooien.