×
Home Nieuws Livescore

Trainer Farioli wil dat Sutalo bij Ajax blijft

Trainer Farioli wil dat Sutalo bij Ajax blijft
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 08:56 uur

Francesco Farioli, de Italiaanse trainer van Ajax, heeft zijn steun uitgesproken voor de Kroatische verdediger Josip Sutalo. Ondanks geruchten over een mogelijk vertrek van Sutalo na een lastig eerste seizoen bij de Amsterdamse club, benadrukt Farioli dat de verdediger een belangrijke rol speelt in zijn plannen voor het team. Farioli hoopt dan ook dat Sutalo Ajax trouw blijft en zijn kwaliteiten verder kan ontwikkelen binnen de club.

Sutalo, die vorig seizoen naar Ajax kwam, heeft nog niet zijn volledige potentieel kunnen laten zien op het veld. Desondanks gelooft Farioli sterk in de capaciteiten van de Kroaat en ziet hij hem als een waardevolle toevoeging aan het team. De trainer is ervan overtuigd dat Sutalo met de juiste begeleiding en vertrouwen zijn prestaties kan verbeteren en een belangrijke speler kan worden voor Ajax.

Hoewel er interesse is van andere clubs voor Sutalo, is Farioli vastbesloten om de verdediger te behouden en hem te helpen groeien bij Ajax. De Italiaanse trainer ziet in Sutalo niet alleen een getalenteerde speler, maar ook een speler met de juiste mentaliteit en toewijding om succesvol te zijn. Farioli kijkt dan ook uit naar de samenwerking met Sutalo en is optimistisch over wat de toekomst voor hen beiden in petto heeft.