×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord houdt Geertruida voor tien miljoen euro

Feyenoord houdt Geertruida voor tien miljoen euro
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 08:48 uur

Feyenoord houdt stevig vast aan hun talentvolle verdediger Lutsharel Geertruida en is niet van plan hem voor minder dan tien miljoen euro te laten gaan, zo meldt sportmarketeer Chris Woerts. De club uit Rotterdam heeft eerder deze week duidelijk gemaakt dat zij niet zullen toegeven aan lagere biedingen voor de veelbelovende speler, die een belangrijke rol speelt in het team.

Geertruida, die bekend staat als een steunpilaar in de verdediging van Feyenoord, heeft de aandacht getrokken van verschillende clubs met zijn sterke prestaties op het veld. De 20-jarige verdediger wordt gezien als een van de opkomende talenten in het Nederlandse voetbal en heeft al indruk gemaakt met zijn volwassen spel en tactisch inzicht.

Met de transfermarkt in volle gang en clubs op zoek naar versterkingen, is het geen verrassing dat Geertruida in de belangstelling staat. Echter, Feyenoord is vastbesloten om de speler te behouden en ziet hem als een cruciaal onderdeel van hun toekomstplannen. De club is niet van plan om toe te geven aan eventuele druk van buitenaf en zal alleen akkoord gaan met een bod dat recht doet aan de kwaliteiten van Geertruida.

Chris Woerts benadrukt dat Feyenoord een duidelijk standpunt heeft ingenomen en dat zij niet zullen onderhandelen over een lagere transfersom voor Geertruida. De club is ervan overtuigd dat zij de juiste beslissing nemen door vast te houden aan hun vraagprijs en te streven naar het beste voor zowel de speler als de club. Met nog veel tijd over op de transfermarkt, zal het interessant zijn om te zien hoe deze situatie zich verder ontwikkelt en of er uiteindelijk een deal zal worden gesloten voor de talentvolle verdediger.