×
Home Nieuws Livescore

Mike Eerdhuijzen blijft trouw aan Sparta Rotterdam dit seizoen.

Mike Eerdhuijzen blijft trouw aan Sparta Rotterdam dit seizoen.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 07:48 uur

De trouwe verdediger Mike Eerdhuijzen zal ook het komende seizoen te bewonderen zijn in het shirt van Sparta Rotterdam. De 24-jarige speler stond op het punt om een overstap te maken naar Birmingham City, maar op het laatste moment ging deze transfer niet door. Vervolgens toonde FC Twente interesse in Eerdhuijzen en informeerde bij Sparta Rotterdam over zijn beschikbaarheid.

In een recent interview met Voetbal International heeft Eerdhuijzen bevestigd dat hij ervoor heeft gekozen om bij Sparta te blijven. De verdediger is vastbesloten om zijn kwaliteiten verder te ontwikkelen en een belangrijke rol te blijven spelen in het team van de Kasteelclub. Met zijn ervaring en toewijding is Eerdhuijzen een waardevolle aanwinst voor Sparta Rotterdam en zal hij ongetwijfeld een belangrijke speler zijn in het komende seizoen.

Het besluit van Eerdhuijzen om bij Sparta te blijven zal ongetwijfeld goed ontvangen worden door de fans van de club. Met zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn loyaliteit aan de club, is hij een speler die geliefd is bij het Sparta-publiek. De supporters kunnen zich verheugen op nog een seizoen vol passie en strijd van Eerdhuijzen op het veld, waar hij zijn uiterste best zal doen om de club naar succes te leiden.