×
Home Nieuws Livescore

AZ-talenten dagen Boca Juniors uit in uitverkocht La Bombonera

AZ-talenten dagen Boca Juniors uit in uitverkocht La Bombonera
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 9 september 2023 17:16 uur

De jonge talenten van AZ zullen vrijdag hun opwachting maken in een bruisende en uitpuilende La Bombonera, waar ze het zullen opnemen tegen de jeugdspelers van Boca Juniors. In de betoverende stad Buenos Aires staan de fanatieke Boca-supporters al vroeg in de rij om een felbegeerd kaartje te bemachtigen.

Als trotse winnaar van de Youth League heeft het O20-team van AZ de eer om deel te nemen aan de prestigieuze U20 Intercontinental Cup, waar ze het zullen opnemen tegen de Argentijnse grootmacht Boca Juniors. Maar liefst dertigduizend seizoenkaarthouders hebben al een kaartje weten te bemachtigen voor dit spectaculaire duel. En nu de losse verkoop van start is gegaan, zijn de rijen in de volkswijk La Boca nog langer geworden. Volgens een enthousiaste Argentijnse ESPN-verslaggever strekt de rij zich uit over een afstand van maar liefst zevenhonderd meter bij het verkooppunt.

Het lijkt er dan ook sterk op dat AZ zal spelen in een vrijwel uitverkochte La Bombonera, een imposant stadion dat plaats biedt aan maar liefst 57 duizend toeschouwers. Het duel zal vrijdag om 21.00 uur Nederlandse tijd van start gaan en zal live te volgen zijn op ESPN.