×
Home Nieuws Livescore

Ajax wint in Athene dankzij Berghuis' doelpunt

Ajax wint in Athene dankzij Berghuis' doelpunt
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 07:32 uur

Ajax heeft gisteravond een cruciale overwinning geboekt in hun streven naar de play-offs van de Europa League. De Amsterdamse club reisde af naar Athene waar ze Panathinaikos met 0-1 wisten te verslaan. De enige goal van de wedstrijd kwam op naam van Steven Berghuis, die daarmee zijn waarde voor het team opnieuw bewees.

De Nederlandse kranten zijn lovend over de prestatie van Ajax en de tactiek van trainer Francesco Farioli. Met deze belangrijke eerste stap hebben de Amsterdammers een stevige basis gelegd voor de rest van het Europese avontuur. De supporters kunnen dan ook vol verwachting uitkijken naar de volgende wedstrijden in de Europa League.

De overwinning op Panathinaikos toont aan dat Ajax serieus genomen moet worden in het internationale voetbal. Met spelers als Berghuis die op cruciale momenten kunnen toeslaan, lijkt de ploeg goed op weg naar succes. De druk zal echter toenemen naarmate de play-offs dichterbij komen, maar met de juiste instelling en tactiek kan Ajax ver komen in het toernooi.